Acum este: Dum Ian 21, 2018 6:20 am

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.


Regulament şi cod de conduită pe acest forum:
1 - Folosiţi corect limba română; nu sunt permise expresii şi prescurtări tip messenger. Citatele într-o altă limbă este indicat să fie urmate de traducere.
2 - Este interzisă folosirea de expresii si cuvinte triviale.
3 - Respectaţi-vă interlocutorii. Limbajul obscen sau ostil, atacuri personale directe sau aluzive, sunt complet interzise.
4 - Nu sunt acceptate încercări de convertire religioasă, politică, instigare la violenţă sau fapte antisociale; propaganda, de orice fel, cât şi discriminarea pe orice criterii, este interzisă.
5 - Este interzisă promovarea teoriilor pseudoştiinţifice, a celor discreditate şi înlocuite, altfel decât în contextul lor istoric; este interzisă folosirea argumentelor ştiinţifice în sprijinul doctrinelor religioase, sau invers. Administratorii sau moderatorii îşi rezervă dreptul de a şterge fără alt avertisment asemenea subiecte.
6 - Nu este permisă alegerea unui nume de utilizator cu conotaţii sexuale, jignitoare sau triviale.
7 - Postările sub formă de reclamă, spam, trolling, link-uri către site-uri pornografice sau instigatoare, sunt interzise.
8 - Încadraţi-vă cu discuţia în tema specifică; dacă doriţi să vă abateţi de la linia subiectului, deschideţi un topic nou; nu este permisă crearea de mai multe topice pe acelaşi subiect; alegeţi titluri reprezentative, nu generale; nu modificaţi mesajele după ce au primit răspuns.
9 - Sunt permise orice teme de conversaţii, atâta timp cât nu contravin normelor forumului, iar opiniile sunt prezentate argumentat. Afirmaţiile nefondate, în contradicţie flagrantă cu date verificate experimental sau observaţional, vor fi considerate trolling şi sancţionate ca atare. Atunci când expuneţi idei personale, fiţi pregătiţi să le susţineţi prin demonstraţii adecvate.
10 - Crearea de conturi multiple este interzisă. Doar administratorul poate crea conturi de probă, cu anumite ranguri, pentru a verifica modul de funcţionare al forumului. Atunci când nu vă puteţi accesa contul, din diverse motive, luaţi legătura cu administratorul.

Nerespectarea normelor de mai sus poate atrage următoarele sancţiuni:
- avertisment;
- suspendare 3; 7, sau 10 zile (blocarea numelui de utilizator);
- banare 15 sau 30 de zile (blocarea numelui de utilizator şi a adresei IP);
- banare definitivă.

În funcţie de situaţie, administraţia forumului îşi rezervă dreptul de a lua oricare din măsurile de mai sus!

Atenţie! Textele redactate pe acest forum pot fi preluate şi republicate cu link la această adresă: http://cunoastere.wikiforum.ro/